Lucca Masterson

Luka Perinčić je rođen 03.01.1986 u Zadru. Nastupa pod pseudonimom Lucca Masterson. Prvi put se predstavio publici 2010 godine za vrijeme 01 May festivala (Valkira Beach Bar). Ubrzo nakon svog nastupa, organizatori ga pozivaju da bude warm-up DJ svjetski poznatom Uto Karemu (ITA). Iste večeri je dobio pohvale od strane organizatora, drugih DJ-a, pa i publike. 

Kroz svoje nastupe se upoznao sa skoro svim zadarskim DJ-ima, kao npr: Andrologic i Mony (Manifest grupa), Marco Cole (Party Shakers), Vito (ZEP), Liquid i Mani (ESW), Eggy, DJ Tome, Allen Selestrin (e-Tech), DJ Zlatko i E One (Pitch Control), Shpela Junior, Felix (Get the Groove), Bruno F. i Svire (Get the Groove/Drunken Jazzists), te Bartol Njari (Pranje Production). Godine 2011. Pokreće sa svojim bratom (Mono 11) label pod nazivom e-Tech. Prvi singl pod e-Tech labelom je Screetch (Lucca Masterson). Ubrzo se drugi izvođači/producenti pridružuju labelu, poput Allena Selestrina (ST) i Ivana Senzya (ZG). E-Tech label je imao seriju uspješnih albuma/Ep-a, međutim krajem 2012. Godine, label se stavlja u stanje mirovanja. Osim produkcije i osnivanja digitalnog labela, bavi se i organiziranjem partija.

Najuspješniji party dosada su bili Reunion partiji; Reunion party su eventi na kojima se publika „obrazuje“, upoznaje i druži sa DJ-ima koji djeluju na područjima zadarske underground scene, te omogućuje publici bolji uvid u svijet elektronske glazbe, a DJ-ima šansu da pokažu što mogu pred zadarskom publikom. Stil Lucce Mastersona se mijenjao s vremenom; točnije, stil se mijenjao skladno sa mijenjanjem opreme. Trenutno njeguje i razvija svoj novi stil koristeći Xone 1D MIDI kontroler, pomoću kojeg kontrolira širok spektar efekata i 4 kanala; kroz set od 2 sata, kroz njegove deckove prođe 60-80 traka. Njegovi setovi započinju sa melodičnijom kombinacijom deep-housa i tech-housea, te prelazi na ritmičniju tech-house i techno kombinaciju i, na kraju, završava sa mračnom i alternativnom fuzijom minimala i techna. Iako ne živi od glazbe, nego sve to radi iz ljubavi kao hobi, svoje zvanje DJa shvaća vrlo ozbiljno što se može predočiti njegovim setovima koji se opisuju kao putavanja koja ne ostavljaju nikoga ravnodušnim. Njegov moto koji je prenesen na label govori sve o tome kakva je njegova vizija prema glazbi i sceni, a glasi, jednostavno „Love Music, Do Music !“