Sonus Festival 2015.

Na Sonus 2015 dolazi sama krema techno glazbe - legenda “Papa Sven“ Vath, virtuoz na gramofonima - Ricardo Villalobos kojeg mediji i fanovi zbog ekstravagantnog nastupa posebno vole, doktor minimala Richie Hawtin, veliki Marco Carola, osnivač koncepta nedjeljnih partija pod nazivom “Stereotip“ koji su se već par puta održali u Hrvatskoj – Dixon, koji je prema poznatom Resident Advisoru već 2 godine zaredom izabran za svjetskog broj 1 DJa, Luciano, Loco Dice, Pan-Pot, tINI, Tale of Us, Ame i još mnogi drugi.

Čak 70 DJeva nastupit će od 16. do 20. kolovoza u tri kluba na plaži Zrće na otoku Pagu. Nakon prošle godine kad je festival bio rasprodan, i ove godine se u pet dana festivala, očekuju deseci tisuća gostiju iz cijelog svijeta. Klubovi Papaya, Aquarius i Kalypso ugostit će neka od najvećih imena techno scene danas koje nije moguće čuti igdje u našoj regiji, na istom eventu.

Sonus festival je i ove godine prilagodio cijene ulaznica za posjetitelje iz Hrvatske i EX YU regije te festivalska ulaznica za 5 dana festivala iznosi 620 kn.

Ulaznice se mogu kupiti online putem Entrio web trgovine (https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2015-zrce-beach-novalja-otok-pag-2452) ili na Entrio prodajnim mjestima (https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2015-zrce-beach-novalja-otok-pag-2452). Kako se više desetaka tisuća ljudi provelo na prošlogodišnjem Sonus festivalu, možete vidjeti ovdje. https://www.youtube.com/watch?v=hwF5EmHpJHw

Links:

http://www.sonus-festival.com
https://www.facebook.com/sonusfestival

Intervjui s artistima sa prethodnih Sonusa

https://www.youtube.com/watch?v=BJOhSJBJrao&list=PLQkNiPsCc7UtuPXfWV2rF4H6WVrBGom6k