HYTE Zadar

Ovaj spektakl HYTE Zadar koji će se održati  22. i 23.07.2016. kojeg prate nastupi svjetski poznatih DJa održat će se na dvije lokacije, na divnoj plaži Kolovare u centru grada Zadra te u Zara Beach klubu koji je otvoren ovog vikenda. Kako nam javljaju sudeći po odazivu, promo ulaznice su skoro rasprodane te je ostao još mali broj po promo cijeni za HYTE dvodnevni event.

U dva dana eventa, 20ak DJa nastupit će uz prelijepo more i pod zadarskim nebom od kojih su najveća imena Loco Dice, Matthias Tanzmann, DeWalta, Shaun Reeves, Enzo Siragusa, Seb Zito i Rich NxT, programu se pridružuju i Steve Bug, Valentino Kanzyani, Francisco Allendes i mnogi drugi.

Po prvi puta ovaj svjetski party brend dolazi u naš dio Europe i osim velikog broja gostiju iz inozemstva, očekuju se brojni gosti iz cijele regije.

Nastupit će: 

Loco Dice, Matthias Tanzmann, Steve Bug, Enzo Siragusa, Dewalta, Shaun Reeves, Seb Zito, Rich NxT, Valentino Kanzyani, Francisco Allendes, Mariano Mateljan, Jogarde, Felver, Marina Karamarko, Homeboy LIVE, Mimi, Darko Kustura, Mate Kokić, Josip Milković i mnogi drugi.